Konferens

Låt din konferens få en exklusiv fjällinramning

Att byta miljö är bra för både kreativiteten och affärerna, och Kittelfjäll bjuder på den perfekta mixen av naturupplevelser och trevlig atmosfär. Här möter naturens stillsamhet fullt drag på afterskin, klassiska fjällsmaker och jordnära service ser till att du trivs och modern teknik samt fina mötesrum ser till att konferensen flyter. Bara 4,5 timme från kusten hittar du en plats att samla kraft, inspireras och umgås på.

På Hotell Kittelfjäll bor ni mitt i byn med nära till alla aktiviteter, samtidigt som ni har tillgång till nyrenoverade möteslokaler och välsmakande mat och dryck.

Under vintersäsongen sjuder byn av liv och vi har möjlighet att anordna alla typer av konferenser och event. Under sommar och höst har vi stängt för övriga besökare, men erbjuder möjligheten för grupper och konferenser mot förfrågan.

Fjällvärldens bästa konferensutsikt

Du är välkommen att komma med invändningar – men vi tror att du kommer instämma. Våra nyrenoverade konferensrum har utsikt mot fjällvärlden som i kombination med modern teknik skapar förutsättningar för inspirerande och professionella möten.

Utifrån antal och önskemål hjälper vi er att sätta ihop ett passande program. Vi har flera alternativ på möteslokaler och matsalar för olika tillfällen som välkomstmingel, föreläsningar, grupparbeten och middagar. En utomhuslunch lagad över öppen eld eller summering av dagen i vår VIP-bastu mitt i skidbacken är några av våra inramningar som ger en annorlunda konferensupplevelse.

Bo på Annexet, även kallad ”Solhyllan” med konferensrum på nedre plan och egen bastu

Boka hela Solhyllan för konferensen med avskilt boende i anslutning till Hotellet och liftarna – perfekt för att hålla ihop gruppen. Bekvämt ski-in-ski-out-läge och egen bastu. I entréplan på Solhyllan finns våra konferensrum och bara några steg bort finns vår VIP-bastu med badtunnor.

På Solhyllan finns totalt 40 bäddar fördelade på 10 rum och kan bokas exklusivt för grupper från 10 personer. Egen bastu i byggnaden ingår samt konferensrum. Måltider serveras på Hotellet 30m bort.

Fjällaktiviteter in på dörren

Kittelfjäll är en av Sveriges bästa skidorter när utförsåkarna själv får välja och är vida känt för fin och lättillgänglig offpist-skidåkning. Mindre känt är kanske de välpreparerade pisterna och längdskidspåren.

Ett tips är att boka off-pist-visning på en lagom nivå för gruppen eller testa att gå på tur med guide och upptäcka fjällen omkring. Gemensam skotertur är en annan bra gruppaktivitet, eller varför inte olika utmaningar och tävlingar som stärker gruppens förmåga att samarbeta. Vi hjälper dig hitta rätt aktiviteter utifrån gruppens sammansättning och era önskemål.

Skapa fördjupade kundrelationer med en minimässa

Vill ni visa upp produktnyheter för era kunder eller utbilda säljteamet? En minimässa på Hotell Kittelfjäll är ett perfekt sätt att fokusera gruppen och skapa bra relationer. Kombinera med föreläsningar, provningar och gruppaktiviteter. Vi hjälper er att välja ut passande lokaler och komplettera programmet med mat, dryck och trevliga kringarrangemang.

Prova en exklusiv fjällupplevelse

Låt oss sätta ihop en fjällupplevelse för ledningsgruppen eller dina viktigaste kunder. Vi skapar en inramning för fjällmötet med exklusiva fjällaktiviteter och matupplevelser. Möteslokal med utsikt över fjällen, boende i enkelrum med egen toalett och dusch på rummet och privat tillgång till vår VIP-bastu med badtunnor.

Skotertur med utelunch lagad över öppen eld och heli-ski med våra erfarna guider. Kvällarna avrundas med måltider baserade på lokala råvaror tillagade med respekt och noga utvalda drycker. Ett minnesvärt möte med storslagen inramning.

Våra lokaler

Marsfjället

Marsfjället är vårt större konferensrum med eldstad, lounge och plats för 36 personer i klassisk konferenssittning. Duk och projektor finns tillgängligt. Övrig utrustning mot förfrågan.

Risfjället

Vårt styrelserum rymmer 12 personer, utrustad med duk, projektor och whiteboard.

Övriga lokaler

På anläggningen finns även andra lokaler tillgängliga beroende på arrangemang eller storlek på sällskap. Vår restaurang rymmer upp till 120 personer för konferens och är utrustad med duk och mobil projektor.

Rulla till toppen