Fredagens frukostföreläsning är detta fantastiskt inspirerande par som startade eget för 5 år sen. Josefin och Emil driver tillsammans en Hälsingegård med anor från 1700-talet strax utanför Hudiksvall. Med ett stort intresse för mat, utflykter, turism och hållbarhet har paret öppnat restaurang, inredning/byggnadsvårds butik, b&b och event-verksamhet ute på gården. Allt med en prägel av lokala råvaror, naturen runt hörnet och en genuin och äkta känsla i den gamla miljön.  Med fokus på att dra nytta av det som finns ute på landet och genom att följa årstiderna, kan paret nu erbjuda en verksamhet som snabbt växer och är öppen att besöka året runt. Vill ni veta mer, gå in på Ystegårn >>  Eller följ dom på instagram @ystegarncafe @systeryste Välkommen till oss Josefin och Emil!

Fredagens frukostföreläsning är detta fantastiskt inspirerande par som startade eget för 5 år sen.

Josefin och Emil driver tillsammans en Hälsingegård med anor från 1700-talet strax utanför Hudiksvall. Med ett stort intresse för mat, utflykter, turism och hållbarhet har paret öppnat restaurang, inredning/byggnadsvårds butik, b&b och event-verksamhet ute på gården. Allt med en prägel av lokala råvaror, naturen runt hörnet och en genuin och äkta känsla i den gamla miljön.

Med fokus på att dra nytta av det som finns ute på landet och genom att följa årstiderna, kan paret nu erbjuda en verksamhet som snabbt växer och är öppen att besöka året runt.

Vill ni veta mer, gå in på Ystegårn >>

Eller följ dom på instagram

@ystegarncafe @systeryste

Välkommen till oss Josefin och Emil!

Alla vet att bra affärer bygger på relationer, och var bättre skapar du dem än i fjällmiljö? Packa visitkorten och häng med på årets trevligaste nätverksträff. 

Under Umeå Ski+Business i Kittelfjäll mixar vi skidåkning med möjligheten att knyta nya kontakter och fördjupa dina befintliga relationer. Tillsammans med andra kollegor från näringslivet njuter du av god mat och dryck, härlig fjällmiljö och inspirerande program. 

Allt du behöver göra är att boka av i kalendern och packa väskan – resten ordnar vi.

Vart: Hotell Kittelfjäll.

När: 14-16 februari.

Vill du vara med och bidra/sponsra med något från ditt företag?

Mejla till fia@hotellkittelfjall.com

Läs vår inbjudan här!

Varmt Välkommen!

Vill du boka?

info@hotellkittelfjall.com

Välkommen Niclas Christoffer! Under torsdagskvällen kommer han att bjuda på härlig stand up och vara med oss under alla dagarna som konferencier! Niclas Christoffer är född 1974 i Hurva utanför Eslöv, Skåne, där han även är uppvuxen. Nuförtiden jobbar han som komiker, mest med standup. Niclas gick skådespelarutbildningen vid Teaterstudion i Stockholm och han är utbildad filmmanusförfattare. Förutom standupen jobbar Niclas som föreläsare: ”Ge mig ett ämne, förklara det för mig, sedan kan jag föra det vidare”, sa han en gång med glimten i ögat. Det har han fått leva upp till många gånger! Han har även hunnit både sitta med i redaktionen till och medverkat i radioprogrammet Underlandet i P3. Niclas filosofi är: ”Låt mig prova, sedan får vi se om jag misslyckas.” Även ett misslyckande är en livserfarenhet! Niclas har synts i de flesta tv-kanalerna i olika sammanhang. Bla "Solsidan" "Hjälp" och "Fråga doktorn"

Välkommen Niclas Christoffer!

Under torsdagskvällen kommer han att bjuda på härlig stand up och vara med oss under alla dagarna som konferencier!

Niclas Christoffer är född 1974 i Hurva utanför Eslöv, Skåne, där han även är uppvuxen. Nuförtiden jobbar han som komiker, mest med standup. Niclas gick skådespelarutbildningen vid Teaterstudion i Stockholm och han är utbildad filmmanusförfattare.

Förutom standupen jobbar Niclas som föreläsare: ”Ge mig ett ämne, förklara det för mig, sedan kan jag föra det vidare”, sa han en gång med glimten i ögat. Det har han fått leva upp till många gånger!

Han har även hunnit både sitta med i redaktionen till och medverkat i radioprogrammet Underlandet i P3. Niclas filosofi är: ”Låt mig prova, sedan får vi se om jag misslyckas.” Även ett misslyckande är en livserfarenhet!

Niclas har synts i de flesta tv-kanalerna i olika sammanhang. Bla "Solsidan" "Hjälp" och "Fråga doktorn"

Mattias Åkerlund, reporter på Affärsliv24 kommer finnas på plats och bevaka/rapportera från Umeå Ski+ Business under torsdag till fredag lunch.

Mattias Åkerlund, reporter på Affärsliv24 kommer finnas på plats och bevaka/rapportera från Umeå Ski+ Business under torsdag till fredag lunch.


Maria och Mia från Vk-media kommer att vara med och förgylla denna eminenta konferens. Under torsdagskvällen kommer de att hålla Kahoot-frågesport. De är även med i start och mål under skidtävlingen som vi kör efter fredaglunch!.

Maria och Mia från Vk-media kommer att vara med och förgylla denna eminenta konferens. Under torsdagskvällen kommer de att hålla Kahoot-frågesport. De är även med i start och mål under skidtävlingen som vi kör efter fredaglunch!.

annamaria_liten.jpg

VK Affärsliv24 - Sveriges största lokala näringslivssajt 

VK Affärsliv24 skriver de senaste nyheterna om regionens heta näringsliv, affärerna, de expansiva företagen och entreprenörerna som påverkar näringslivet i regionen.

Affärsliv24 ges ut av Västerbottens-Kuriren och har cirka 350 000 unika sidvisningar per vecka, eller 70 000 unika användare och är därmed Sveriges största lokala näringslivssajt.


Umeå Ski+Business – fördjupade relationer och bättre affärer

Vi välkomnar den tredje och otroligt inspirerande programpunkten/föreläsare. Egenföretagaren och energikonsulten Ola Rubertsson från energibyrån. Energibyrån är ett teknikkonsultbolag som säljer tjänster inom byggbranschen. Tjänsterna består av VVS-projektering och Energitjänster inom nya och befintliga byggnader. Ola Rubertsson, grundare av Energibyrån Nord som i år firar 15 års verksamhet. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren det är nu 16 anställda i Umeå. Vi som jobbar här känner stort engagemang i den omvandling som sker inom byggbranschen att minska miljöbelastningen. Som konsulter har vårt engagemang stor påverkan på det som byggs. Tillsammans med fastighetsägarna tar vi fram hur byggnaderna ska utformas och vilka installationer som ska installeras. Med genomtänkta och simulerade lösningar är vår målsättning att det som byggs blir bra långsiktigt för den inre och yttre miljön. Vi har även själva som Mål att minska vår egen miljöpåverkan. För att få en uppfattning om vår påverkan på klimatet så mäter vi både våra företagsresors klimatutsläpp i koldioxid och hur våra föreslagna energieffektivitetsåtgärder hos kund minskar miljöbelastningen. I Kittelfjäll ska jag berätta om vi ligger på plus eller minus i koldioxidutsläppen 😊!

Vi välkomnar den tredje och otroligt inspirerande programpunkten/föreläsare. Egenföretagaren och energikonsulten Ola Rubertsson från energibyrån.

Energibyrån är ett teknikkonsultbolag som säljer tjänster inom byggbranschen. Tjänsterna består av VVS-projektering och Energitjänster inom nya och befintliga byggnader.

Ola Rubertsson, grundare av Energibyrån Nord som i år firar 15 års verksamhet. Företaget har haft en stark tillväxt de senaste åren det är nu 16 anställda i Umeå.

Vi som jobbar här känner stort engagemang i den omvandling som sker inom byggbranschen att minska miljöbelastningen.

Som konsulter har vårt engagemang stor påverkan på det som byggs. Tillsammans med fastighetsägarna tar vi fram hur byggnaderna ska utformas och vilka installationer som ska installeras. Med genomtänkta och simulerade lösningar är vår målsättning att det som byggs blir bra långsiktigt för den inre och yttre miljön.

Vi har även själva som Mål att minska vår egen miljöpåverkan. För att få en uppfattning om vår påverkan på klimatet så mäter vi både våra företagsresors klimatutsläpp i koldioxid och hur våra föreslagna energieffektivitetsåtgärder hos kund minskar miljöbelastningen.

I Kittelfjäll ska jag berätta om vi ligger på plus eller minus i koldioxidutsläppen 😊!

Program 14-16/2.

Torsdag kväll

Välkomstmingel i bakfickan. Bjuds på och souvasklämma och något gott att dricka.

20:30 Stand Up med Niclas Christoffer.

Kahoot, frågesport med Maria och Mia från Vk-media.

Fredag

09:00

Frukostföreläsning med Josefin och Emil från Ystegårn.

10:30-11:30

Skidtävling. Anmälan till skidtävlingen görs vid målgången nere vid liften.

Vinnaren koras under middagen.

12:30

Lunchföreläsning med Ola Rubertsson från Energibyrån.

Fri aktivitet.

15:00- 18:00 Afterski med Over and out.

17:00-19:30

Relaxen öppen.

20:00

Gemensam 3-rättersmiddag i restaurangen.

22:00-02:00

Nattklubb med Over and Out och Dj Ditex.

Lördag

Frukost 08:00-10:00.

stjarna_bla.png

Boka Umeå Ski+Business

Resa tor med buss Umeå‮–‬Kittelfjäll‭‬*
Del i flerbäddsrum på Hotell Kittelfjäll‭**‬

2x frukost‭

Lunch
Middag på fredagkväll ex dryck.

Inspirationsföreläsningar

Underhållning‭ ‬&‭ ‬VIP-bastu
Liftkort.

Paketpris‭, med boende från 3395 sek ex moms.

Paketpris utan boende 2395 sek ex moms.

För bokning mejla:

info@hotellkittelfjall.com