Luleå Ski+Business – fördjupade relationer och bättre affärer

Alla vet att bra affärer bygger på relationer, och var bättre skapar du dem än i fjällmiljö? Lämna kavajen hemma och häng med på årets mest avslappnade nätverksträff. 

Under Luleå Ski+Business i Kittelfjäll mixar vi skidåkning med möjligheten att knyta nya kontakter och fördjupa dina befintliga relationer. Tillsammans med andra från näringslivet i Luleå njuter du av god mat och dryck, härlig fjällmiljö och inspirerande program. 

Allt du behöver göra är att boka av i kalendern och packa väskan – resten ordnar vi.

Varmt Välkommen!


Inspirationsföreläsare: Camilla Ljunggren VD Business Challenge

Camilla Ljunggren är en av Sveriges största talanger inom näringslivet Hon listas som en av framtidens makthavare och är utsedd till en av Europas bästa unga entreprenörer av tidningen Business Week. 

Hon påbörjade sin entreprenörskapsresa som sextonåring med produkten Pluring, en innovativ hängare. Under sin karriär har hon bland annat arbetat med affärsutveckling för små- och medelstora bolag och har/haft flera styrelseposter. Tillsammans med några av svenskt näringslivs toppchefer och storbolag tagit initiativ till och grundat organisationen Business Challenge som syftar till att inspirera unga mellan 18–30 år till att starta och driva egna riktiga bolag.

”Innovationsdrivet entreprenörskap” inspirerar till att ta vara på förmågan i en organisation och på ett kreativt sätt skapa bättre resultat och framgångsrik förändring.


Inspirationsföreläsare: Fredrik Andersson, Miltton Labs

Fredrik Andersson, Vd och grundare Miltton Labs, delar sin tid mellan Stockholm och New York som strategi och Public Affairs-konsult. Fredrik startade sin bana inom PR och Public Affairs 1995 på Rikta Kommunikation, innan han blev partner i Prime Group 1998.

Som en av huvudägarna transformerade Fredrik Prime Group till Sveriges största PR-byrå fram till hans utträde 2013. Prime är internationellt erkänt för banbrytande kreativitet och har vunnit flera utmärkelser. 2008 belönades Fredrik med International Public Relations Association pris för “Best Crisis Management Project in the World” för uppdragsgivaren Stockholm County Council.

"Framtidens marknadsföring - digital, social och personlig” ger dig en inblick i hur en av världens starkaste PR-hjärnor ser på framtidens kommunikationslandskap.


Under Luleå Ski+Business kommer The Rocketmen stå för underhållningen på afterskin. Det blir garanterat bra drag – bandet flyger under radarn, men består av erfarna studiomusiker och producenter som spelar tillsammans under The Rocketmen. 


Tobias från Äventyrsbutiken Hägglunds gästar oss under Luleå Ski+Business. Under torsdagen 11–15 låter han alla deltagare testa skidor anpassade för Kittelfjälls åkning. Han ger dig dessutom experthjälp om vilka skidor som passar din åkstil och nivå bäst!


Luleåkrögare tar över driften av Hotell Kittelfjäll och hoppas få fler Lulebor att upptäcka fjällpärlan.

Hotell Kittelfjäll står bakom Luleå Ski+Business i samarbete med partners från näringslivet i Luleå.  Från och med vintersäsongen drivs det anrika skidhotellet av samma krögare som i Luleå driver Bistro Norrland och Börje Olssons bageri och caféer.
– Med all respekt för de nätverksträffar som i dagsläget finns i Luleå, så såg vi en möjlighet i att vara delaktig i att hitta en ny väg till att utveckla näringslivet ytterligare. Vi tror att det bästa resultatet kommer av att jobba tillsammans, och bra samarbeten växer när man lär känna varandra – och vilken plats passar bättre för det än en plats bortom vardagen där kavajer och titlar lämnas hemma i Luleå, säger Fredrik Sidevärn, Marknadschef på Hotell Kittelfjäll, om satsningen.

 

 

Luleå Ski+Business
22‮–‬24‭ ‬FEBRUARI 2017

ONSDAG 22/2

07.00‭ ‬    Avresa från Luleå med buss

12.30‭ ‬    Välkomstlunch med partnerinfo

14.00     Offpistvisning med Meramedia: vana åkare som åkt offpist tidigare.

15.00     Prova på offpist med Meramedia: för dig som vill testa att åka utanför pisten.

16.00‭ ‬    Värmande mingel med Meramedia och afterski med Rocketman

19.00‭ ‬    Gemensam skidåkarmiddag

22.00    Liveunderhållning i Puben

TORSDAG 23/2

08.00‭ ‬    Frukost serveras i restaurangen

09.00‭ ‬    Inspirationsföreläsning med Camilla Ljunggren: ”Innovationsdrivet entreprenörskap”  

11.00‭ ‬    Fria aktiviteter‭; ‬egna möten‭,‬ skidåkning‭, ‬nätverkande

11-15 Skidtest med Äventyrsbutiken Hägglunds

15.00‭ ‬    Afterski med Rocketman

15-19    VIP‮–‬bastu‭ ‬&‭ ‬badtunnor är öppna

20.00    Trerätters middag med fjällets smaker

22.30    Liveunderhållning i Puben

Fredag 24/2

09.00‭ ‬    Brunch serveras i restaurangen

10.00     Föreläsning med Fredrik Andersson: 
"Framtidens marknadsföring - digital, social och personlig”

12.00    Hemresa till Luleå med buss

Boka Luleå Ski+Business:

Resa tor med buss Luleå‮–‬Kittelfjäll‭*‬
Del i dubbelrum på Hotell Kittelfjäll‭**‬
Två frukost‭ ‬&‭ ‬lunch
Inspirationsföreläsning
Två middagar exkl‭. ‬dryck
Underhållning‭ ‬&‭ ‬VIP bastu
Liftkort

Paketpris‭:‬ 2995 sek ex moms

‭* ‬Bussresa ingår för de 50‭ ‬första bokade

‭** ‬Paketpris med eget boende i ex stuga‭: ‬1995sek ex moms