Back to All Events

Premiärhelg & Pop Quiz med Carolina Miskovsky


Vi startar denna säsong med vår allas Ume-kära sångfågel Carolina Miskvosky.

Carolina Miskovsky har spelat musik sedan hon var barn. 2005 släppte hon sitt soloalbum ”Silence”. Sedan dess har hon turnerat både själv och backat upp sin syster. Nu jobbar hon på ett projekt tillsammans med fotokonstnären Karolina Lindgren och premiären av föreställningen ”Blanka Blad” beräknas ha premiär under våren 2019. Ett av Carolinas främsta kännetecken,för de som sett henne live, är den personliga showen som hon erbjuder då hon varvar sina låtar med anekdoter och historier.

30/11 Pop Quiz i Loungen 20:00.

1/12 Afterski med Carolina, 15:00-18:00

Earlier Event: April 27
Valborg afterski x 4 m Coverbags
Later Event: December 27
Afterski Nyår