Invingningskonsert med Samuel ljungblahd 5/1-2023

Boka bord på trettondagsafton hos oss på Hotell Kittelfjäll. Dinner and a show, med ingen mindre än Samuel Ljungblahd.

Börjar 21:30. Plats: Restaurangen. Boka bord i tid så du har säkrat din plats. BOKA BORD: fia@hotellkittelfjall.com

Vi kan stolt presentera att vi får Sveriges okrönte soulkung Samuel Ljungblahd till oss. Vi kommer under kvällen servera en tre-rätters middag som avslutas med en konsert.

Boka bord från 18:00 och sitt kvar och invänta starten på konsert lagom efter din dessert.

Vi har även ett boendepaket till denna helgen som det är direktlänkat till i vårat nyhetsflöde på startsidan.

Samuel Ljungblahd även kallad Sveriges soul- och gospelkung. För den breda publiken fick han sitt första genombrott med sin medverkan i tv-programmet ”Så ska det låta”, men det toppades minst sagt av Samuels medverkan på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop, där han fick alla kungligheter att dansa och klappa i takt under utmarschen. Det har också lett till ett samarbete med Stockholms Konserthus och Kungliga Filharmoniska Orkestern, där Samuel vid flera tillfällen varit gästsolist vid deras officiella julkonserter. Samuel har även lyckats att, bokstavligt talat, golva gospellegenden Kirk Franklin när han gästade Franklins konsert i Globen för ett antal år sedan.

 Samuel har samarbetat tillsammans med stora delar av Sveriges artistelit, bl a Lisa Nilsson, Carola, Sarah Dawn Finer, Timbaktu, Danny Saucedo för att nämna några få.  2019 släppte Samuel sitt femte soloalbum ”Witness”, en platta som tog gospeln en ny nivå.

 Under pandemin har Samuel jobbat vidare med sitt nya album Right now. Releasedatum var 8 april.

Scroll to Top