Vi söker Food & Beverage Manager

 

Inför vintersäsongen 2017/18 söker Hotell Kittelfjäll en F&B-manager med ansvar för restaurang och kök, samt fokus på ledarskap och service!

Kittelfjäll är en 200 år gammal by som blivit känd som en puderhåla och med mycket lättillgänglig offpiståkning. Byn ligger ca 4 timmar från Norrlandskusten mitt i storslagen fjällmiljö. I byn finns även en matbutik, fina längdskidspår, obegränsade turmöjligheter och fler restauranger.

 

Vem vi söker:

Du har ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare. Du är kreativ och håller dig aktivt uppdaterad kring trender inom mat och dryckesvärlden. Du har också ett driv och förmågan att praktiskt att initiera, verkställa och slutföra idéer. Du ser positivt på förändringar, har hög flexibilitet samt en förmåga att se lösningar där andra ser problem. Vi vill att du drivs av att jobba mot resultatuppfyllelse och har en nyfikenhet på siffror och nyckeltal. Du har helhetsperspektiv och tänker strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer i leveransen till våra gäster.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se våra värderingar som dina egna!

Din roll:

Som F&B-manager på Hotell Kittelfjäll är du avdelningschef för restaurangen, baren och köket på hotellet. Varje dag serverar vi frukost, lunch och middag. Utöver detta tillkommer särskilda arrangemang i form av egna event, externa konferenser och liknande. Avdelningen består av en restaurang med kapacitet för 120 gäster, pub, lobbybar och Gusto, vår italienska bakficka på bottenvåningen.

Du kommer ha det övergripande ansvaret för hotellets restaurang- och köksverksamhet. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera gäst- och matupplevelser i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som ställer krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.

Tillsammans med hotellchefen kommer du att bilda ledningen för anläggningen som rapporterar direkt till VD.

Din bakgrund:

En relevant utbildning eller yrkeserfarenhet med goda kunskaper inom mat och dryck. Erfarenhet från liknade positioner är meriterande, ledarerfarenhet är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är en förutsättning.

Kontakt:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Sidevärn: 070-588 72 67. Ansökan skickas till fredrik@hotellkittelfjall.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.