Back to All Events

Lediga platser på Campingen!!


Husvagnscamping

Är du intresserad av en husvagnsplats i Kittelfjäll? Vi har några platser lediga denna säsong!!

Detaljplanen för den nya campingen har vunnit lagakraft och vi kommer att påbörja avverkning och markberedning under hösten. Byggstart på den nya campingen som kommer att ligga i skogsområdet mellan Kittelskilodge och Filadelfia beräknas till maj/juni 2017. Ett centralt läge med närhet till lift, butik, skoterleder och samtidigt med bara några hundra meter till den vackra Vojmån. 

Denna säsong 16/17 kommer campingen att ligga kvar på en tillfällig plats vid Kittelskilodge mitt emot Liften Jan Express. Ett Servicehus kommer att uppföras vid campingen med duschar, toaletter, köksutrymme med spis/ugn & diskmöjligheter samt utrymme för att torka kläder

Som campinggäst hos oss har du vissa förmåner som reducerat pris på liftkort och rabatt på hotellet och i sportboden.

Är du intresserad? maila oss på camping@hotellkittelfjall.com så berättar vi mer

Earlier Event: November 25
Säsongspremiär Kittelfjäll
Later Event: December 23
Julfirande