Hotell Kittelfjälls anpassning och arbetssätt under Covid.

Vi har anpassat alla hotellets ytor så det ska kännas tryggt och säkert för dig som gäst att besöka oss. Städning av toaletter och sociala ytor städas flera gånger dagligen. Handsprit kommer att finnas utställt på alla toaletter och offentliga ytor.

När du kommer till oss för att äta:
Under lunch/pizza /lounge och dryckesservering sker allt som bordsservering.Alla bord kommer ha ett bordsnummer. Detta behöver du för att kunna beställa din mat och dryck.
Det kommer även att finnas bord ute på verandan om du vill beställa och äta utomhus.
Du beställer mat och dryck via en app som heter WEIQ-orders. Allt som vi säljer kommer att visas som meny i appen och du betalar direkt i appen med swish eller kort, allt för en helt beröringsfri restaurangupplevelse.
Information om hur den används kommer även att finnas på plats.
Du kan även ladda ner den iförväg, där du hittar appar.

Det viktiga att tänka på för dig som ska besöka oss är att du måste ha en sittplats och vi på plats kommer att placera dig/er som gäst. Max antal per sällskap är 8 personer.
(Är ni fler än 8 i sällskapet kommer ni att få två olika bord)

Alla våra lokaler kommer alltid att vara öppna. Dvs, afterskin/pizzerian, loungen, matsalen. Vi har 300 sittplatser totalt och det är maxantalet vi kommer att ta in under denna säsong.

Det betyder att du under lunchen kan sitta nere i pizzerian och beställa dagens lunch dit om det inte finns plats i matsalen.
Det kommer stå bordsnummer på alla borden inne på hotellet. Du beställer via appen vad du vill äta och dricka och sedan kommer vi ut med mat och dryck till borden.

Vi har två entrédörrar. Den ena är afterski-ingången. Då du väljer den entrén får du ta ett bord inne i pizzerian eller i afterskin.
Väljer du att gå in lobby-entrén blir du placerad antingen i matsalen eller i loungen. Allt detta för att undvika trafik i trappan inne på hotellet.
Toaletter finns både uppe och nere.
Så du använder de toaletter som finns på den våningen du befinner dig på.

Under middagsservering när restaurangen är öppen ber vi dig ( som inte är hotellgäst) att alltid boka bord. Detta för att veta att du som gäst får ett bord och att vi kan dimensionera rätt antal/ lokal. Bordsbokning gör du på våran hemsida ​https://www.hotellkittelfjall.com/restaurang/
Under a la carte används inte appen utan då har vi vanlig bordsservering. Beställning och betalning sker alltså alltid vid bordet. Du kan betala med swish eller kort.

De tider vi serverar pizza och lunch kommer det alltid att finnas som take away.
Detta beställs också via appen.
Du betalar direkt i appen via swish eller med kort. Det bestämmer du själv vilket sätt du vill betala på. Förslagsvis att du beställer i förväg, så det endast är upphämtning du gör för att undvika kö och trängsel under väntetiden.

Det är något nytt på gång!

Inför årets säsong så bygger vi om vårt hotell och kommer även att ge hemsidan nya kläder under oktober.

Besök oss snart igen för att uppleva det nya Hotell Kittelfjäll!